Ambalare si stocare

Ambalarea si stocarea

Agromaxman ofera o gama larga de seminte de : grau, orz, orzoaica, porumb si floarea soarelui.

Ambalarea semințelor se realizează în ambalaje de diverse mărimi, confecționate din materiale suficient de rezistente pentru a nu se deteriora în cursul manipulării, depozitării și transportului, care să nu afecteze calitatea semințelor și să îndeplinească următoarele condiții:

a) să fie uniforme, pentru un lot de semințe utilizându-se același tip de ambalaj, de aceeași mărime, formă și capacitate;

b) în cazul ambalajelor din materiale nețesute care sunt închise prin coasere, să aibă imprimat pe una dintre laturile deschiderii un element de siguranță, care poate fi: un șir de numere, litere sau un desen, care să arate că ambalajul și-a menținut dimensiunile inițiale;

c) greutatea sau numărul semințelor din fiecare ambalaj care formează un lot trebuie să fie aceeași, cu excepția ultimei fracții rămase, care poate avea greutatea/numărul de semințe mai mică/mic decât celelalte.

Stocarea produsului finit se face in magazii dezinfectate/deratizate, inchise impotriva daunatorilor externi si a ploii.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.