Pregatirea semintelor

Oferta prestari servicii pentru pregatirea semintelor

Agromaxman va garanteaza seminte de cea mai buna calitate, asigurata de o implementare extrem de riguroasa a programelor de multiplicare. Semintele produse de noi sunt seminte de inalta valoare calitativa, data de standarde stabilite de Agromaxman care sunt peste limitele minime prevazute de legislatia europeana cu privire la germinatie, puritate fizica sau puritate genetica.

Obiectivul nostru este sa muncim alaturi de fermieri pentru dublarea productiei si realizam acest lucru, comercializand seminte conventionale, seminte dezvoltate cu ajutorul biotehnologiei si produse pentru protectia plantelor. Experienta noastra in domeniul agricol confera produselor noastre calitati agronomice si de productie deosebite.

Agromaxman ofera o linie completa de seminte ce include: grau, orz, orzoaica porumb si floarea soarelui precum si multe altele.

La baza realizarilor produselor Agromaxman sta spiritul creativ si inovator al amelioratorilor, combinat cu interesul real pentru cele mai bune avantaje obtinute de la cultura la cultura si de la sezon la sezon!

Actionam in cadrul unui sistem de valori care demonstreaza integritate, respect, conduita etica, perspective si sinceritate, ca fundatie, fata de tot ceea ce facem.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.